Tlf: +45 71 745 747     Email: info@outercore.dk    Åbent mandag til torsdag fra 08.00 – 16.00. Fredag fra 08.00 – 13.00
Teknisk Dokumentation
Miljøvenlig
God Isolation
Hurtig Installation
Anvendt i DGNB OG SVANEMÆRKEDE BYGGERIER

Se vores referencer på “Outer-kortet”


Sofiendals Enge

Arne Andersen Vrå er totalentreprenør på den nyligt igangsatte opførelse af 427 boliger i Sofiendal Enge mellem Gl. Hasseris og Skalborg.

Det er pensionsselskabet PenSam, der er bygherre på projektet, som er tegnet af Krogh Arkitektur i samarbejde med ingeniørfirmaet Frandsen & Søndergaard.

 

Skjeberg Allè

I starten af 2019 tog MT Højgaard 1. spadestik til en bebyggelse med lejeboliger på Skjeberg Allé i Høje Taastrup. Byggeriet bliver opført for ejendomsselskabet Balder Danmark A/S.

Det samlede boligareal bliver på ca. 13.500 kvadratmeter, og Balder ønsker i samarbejde med MT Højgaard at opføre lejeboliger i området, som i løbet af de seneste år er omdannet fra erhvervsområde til attraktivt boligområde.

Valby/Hafnia- Kollegiet

Projektet på Julius Andersens Vej i Valby får et samlet etageareal på 5.475 kvm, og i projektet samarbejder Dansk Boligbyg med Det aarhusianske arkitektfirma Kjaer & Richter og ISC Rådgivende Ingeniører fra Kalundborg. Hafniakollegiet, tidligere Valby Idrætskollegium, består af 140 kollegieboliger i størrelser fra 36 km og op til 50 kvm. 

Byggeriet opføres i tre etager med viklede tage og facader i mørk skifer.                                                          

Byggeriet certificeres til DGNB Sølv

Enghaven Risskov

Et nyt ambitiøst boligprojekt i Risskov er en realitet. Her vil to karrébebyggelser og et længehus med i alt 248 boliger blive opført de kommende år. 

 KONstruct har udviklet den største lokalplan til dato i Aarhus sammen med Aarhus Kommune, AART Architects, Plusform og MOE Ingeniører. Sideløbende med lokalplansarbejdet har vde udviklet og udbudt dette attraktive boligprojekt i Risskov. 

Boligerne kommer til at ligge tæt ved krydset mellem Lystrupvej og Grenåvej samt Letbanen. Beboerne bor dermed i nærheden af både hav og skovareal, og de kan hurtigt komme ind til centrum. Projektet understreger den markante udvikling, som området undergår i disse år, hvor der bliver bygget et stigende antal boliger.

Å-Grunden i Køge

Nybygning af boligblokke svarende til 3 bygninger i Køge med 32 lejligheder på 3 etager . Selve byggeriet er påbegyndt maj 2019 med en beregnet byggeperiode på 12 måneder til en anslået udgift på 45 mio.kr med et brutto areal på 3200 m². 

Bygherren er Å-Grunden Køge A/S og som arkitekt er valgt Tegnestuen Vandkunsten A/S. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af NCC Danmark A/S som er totalentreprenør 

Om os

Outercore udfordrer bygge branchen på èt område. Vinduesfalse til nybyg og renovering. Vi deltager lige fra projektering til udførelse. Vi vil ændre måden "vi plejer" at gøre tingene på!

© Outercore.
Created and hosted by Group Online

Kontakt

 info@outercore.dk
 +45 71 74 57 47

Center Salling, Torvet 4, Durup, 7870 Roslev