Skip to main content
Tlf: +45 71 745 747     Åbent mandag til torsdag fra 08.00 – 16.00. Fredag fra 08.00 – 13.00
Teknisk Dokumentation
Miljøvenlig
God Isolation
Hurtig Installation
Anvendt i DGNB OG SVANEMÆRKEDE BYGGERIER

Se vores referencer på “Outer-kortet”


Sofiendals Enge

Arne Andersen Vrå er totalentreprenør på den nyligt igangsatte opførelse af 427 boliger i Sofiendal Enge mellem Gl. Hasseris og Skalborg.

Det er pensionsselskabet PenSam, der er bygherre på projektet, som er tegnet af Krogh Arkitektur i samarbejde med ingeniørfirmaet Frandsen & Søndergaard.

 

Skjeberg Allè

I starten af 2019 tog MT Højgaard 1. spadestik til en bebyggelse med lejeboliger på Skjeberg Allé i Høje Taastrup. Byggeriet bliver opført for ejendomsselskabet Balder Danmark A/S.

Det samlede boligareal bliver på ca. 13.500 kvadratmeter, og Balder ønsker i samarbejde med MT Højgaard at opføre lejeboliger i området, som i løbet af de seneste år er omdannet fra erhvervsområde til attraktivt boligområde.

Valby/Hafnia- Kollegiet

Projektet på Julius Andersens Vej i Valby får et samlet etageareal på 5.475 kvm, og i projektet samarbejder Dansk Boligbyg med Det aarhusianske arkitektfirma Kjaer & Richter og ISC Rådgivende Ingeniører fra Kalundborg. Hafniakollegiet, tidligere Valby Idrætskollegium, består af 140 kollegieboliger i størrelser fra 36 km og op til 50 kvm. 

Byggeriet opføres i tre etager med viklede tage og facader i mørk skifer.                                                          

Byggeriet certificeres til DGNB Sølv

Enghaven Risskov

Et nyt ambitiøst boligprojekt i Risskov er en realitet. Her vil to karrébebyggelser og et længehus med i alt 248 boliger blive opført de kommende år. 

 KONstruct har udviklet den største lokalplan til dato i Aarhus sammen med Aarhus Kommune, AART Architects, Plusform og MOE Ingeniører. Sideløbende med lokalplansarbejdet har vde udviklet og udbudt dette attraktive boligprojekt i Risskov. 

Boligerne kommer til at ligge tæt ved krydset mellem Lystrupvej og Grenåvej samt Letbanen. Beboerne bor dermed i nærheden af både hav og skovareal, og de kan hurtigt komme ind til centrum. Projektet understreger den markante udvikling, som området undergår i disse år, hvor der bliver bygget et stigende antal boliger.

Å-Grunden i Køge

Nybygning af boligblokke svarende til 3 bygninger i Køge med 32 lejligheder på 3 etager . Selve byggeriet er påbegyndt maj 2019 med en beregnet byggeperiode på 12 måneder til en anslået udgift på 45 mio.kr med et brutto areal på 3200 m². 

Bygherren er Å-Grunden Køge A/S og som arkitekt er valgt Tegnestuen Vandkunsten A/S. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af NCC Danmark A/S som er totalentreprenør