Skip to main content
Tlf: +45 71 745 747     Åbent mandag til torsdag fra 08.00 – 16.00. Fredag fra 08.00 – 13.00
  • Fremstillings Video 2

    Vi laver byggevarer løsninger, fordi vi ved vi kan lave bedre, innovative og fremtidssikrende byggevarer, der vil ændre måden at bygge på.

  • Fremstillings Video 2

    Vi laver byggevarer løsninger, fordi vi ved vi kan lave bedre, innovative og fremtidssikrende byggevarer, der vil ændre måden at bygge på.

Teknisk Dokumentation
Miljøvenlig
God Isolation
Hurtig Installation
GODKENDT TIL DGNB OG SVANEMÆRKEDE BYGGERIER
vores referencer

Hvad siger kunderne?

BGB A/S

Produktet revolutionerer den måde, vi sætter vinduer op på, samtidig med at det løser mange af vores isolerings og tæthedsproblematikker. Outercore er meget nem at samle og sætte op. Vi oplever, at den sparer os for mange timer og omkostninger. Outercore har gennemtænkt produktet, og indeholder mange løsninger, der hjælper os alle i hverdagen og fremover. Det er helt sikkert, at dette produkt skal man ikke gå udenom, hvis man vil have den bedste løsning til sit projekt – også på sigt.

A.Byg & Energi

Outercore er en løsning, som har gjort vores arbejde med vinduesmontering meget nemmere. Outercore giver os fleksibilitet, da vi ikke i så høj grad behøver at tænke på vind og vejr. Samtidig er materialet og produktet nemt at arbejde med, og der er ikke så mange beslag og ting vi skal tage hensyn til. Det er så lige til som det kan være. Outercore tillægsprodukter og de ydelser som de tilbyder, gør også montering og arbejdsmiljø meget nemmere for os. En glad håndværker arbejder bedre, og vi kan se, at der står en håndværker bag de tanker som har skabt Outercore.