Den 25. maj 2018 trådte EU´s databeskyttelsesforordning i kraft, og det er vigtigt for os at gøre dig tryg med hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger.

Outercore ApS registrer i forbindelse med bestilling/kontrakt på et byggeprojekt følgende oplysninger på kunder og samarbejdspartnere:

  • Navn / Firmanavn – CVR-nummer
  • Kontaktpersons oplysninger (navn, tlf. og mail)
  • Firma adresse
  • Firma tlf.
  • Firma mail

Vi beskytter dine oplysninger og de anvendes udelukkende i forbindelse med aktuelle byggesager, herunder APV, Kvalitetssikring og adresselister.

Medarbejderne med sagligt formål hos Outercore ApS har adgang til oplysningerne. Persondata er gemt i Outercore ApS IT-system, på beskyttede computere. Kunders/samarbejdspartneres personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret hos Outercore ApS i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår hvor byggeriet afleveres. Når personoplysningerne ikke længere er relevante (garantiens frigivelse), og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende vores kunder/samarbejdspartnere blive slettet. Efter reglerne i persondataforordningen har kunden/samarbejdspartner ret til indsigt i de personoplysninger, vi har registreret. Hvis du/i ønsker indsigt i oplysningerne, kontakt os da ved at sende en mail til info@outercore.dk

Fra tid til anden kan vi revidere vores persondata politik. Hvis vi beslutter at gøre det vil vi offentliggøre ændringerne på denne side.​

Er du interesseret?

Kontakt os for et tilbud på dit projekt

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave, eller hvis du vil høre mere om, hvordan vi vil gribe den an i vores firma, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med dit vindueprojekt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 7174 5747